imageimageimageimageimageimage

Wegbeschrijving

Het woonzorgcentrum Avondrust ligt in de landelijke omgeving van Varsenare. Varsenare is een deelgemeente van Jabbeke en ligt tussen Brugge en Gistel. Zowel de expressweg E403, als de E40 zijn nabij gelegen.

Vanuit Brugge-centrum:

Verlaat Brugge vanuit de Smedenpoort. Volg de Gistelsesteenweg (N367) richting Gistel, gedurende + 4km. Na Sint Andries rijdt u Varsenare binnen. Tegenover hotel-restaurant Stuivenberg slaat u rechtsaf, hier staat 'Witte Paters/Avondrust' reeds aangeduid. Na 1,3 km bereikt u aan de rechterkant het domein van Avondrust. 

Vanuit Gistel-Oudenburg:

Volg de Gistelsesteenweg (N367) in de richting van Brugge tot in Varsenare. Voorbij het rond punt, tegenover hotel-restaurant Stuivenberg slaat u linksaf, hier staat 'Witte Paters/Avondrust' reeds aangeduid. Na 1,3 km bereikt u aan de rechterkant het domein van Avondrust. 

Belbus:

Het woonzorgcentrum is ook rechtstreeks te bereiken met de belbus. Zone 39 (Sint Andries, Jabbeke, Stalhille) heeft nu ook een halte ter hoogte van Avondrust. De belbus heeft stopplaatsen in Varsenare, Snellegem, Stalhille, Jabbeke, Sint Andries en AZ Sint Jan. De belbus kan gereserveerd worden via het nummer: 059/56 52 56. De tarieven van De Lijn gelden, 65-plussers reizen aan een goedkoper tarief met de belbus, op vertoon van de Omnipas 65+. Voor meer informatie: zie www.delijn.be