imageimageimageimageimageimage


Residentie Zilverlinde is gelegen in een unieke parkomgeving. Het gebouw telt vier verdiepingen.

We hebben geopteerd voor ruime moderne flats, waarvan de oppervlakte varieert van 62m² tot 104m². Elke flat heeft een living, een open keuken voorzien van een frigo, vaatwas en vitrokeramische kookplaat, 1 tot 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een berging. De flats op het gelijkvloers hebben een terras van 21m², de andere een balkon van minimum 9m². Het gebouw is zo geconstrueerd dat er zo weinig mogelijk inkijk is van de ene flat in de andere flat.

We willen niet alleen aandacht hebben voor de autonomie van de bewoner, maar willen ook ruimte creëren voor ontmoetingskansen. Op het gelijkvloers is een ontmoetingsruimte voorzien met aanpalend een ruim gemeenschappelijk terras. Hier kunnen bewoners elkaar ontmoeten voor een gezellige babbel of een activiteit. Zij kunnen er ook samen met hun familie een verjaardag vieren of een feest organiseren.

Daarnaast kunnen bewoners van de assistentiewoningen gebruik maken van de cafetaria, de stemmige kapel in Avondrust of kunnen zij ook deelnemen aan in Avondrust georganiseerde activiteiten (film, optreden, kerstmarkt…). Zij kunnen ook gebruik maken van de dienstverlening van het dagcentrum.