imageimageimageimageimageimage


LOGO ZILVERLINDE

... zelfstandig genieten van rust met de nodige ondersteuning

 

Het woonzorgcentrum Avondrust werd uitgebreid met 38 assistentiewoningen. Dit nieuwe aanbod met zijn 38 flats van vzw Avondrust is een belangrijk antwoord op de vraag van ouderen uit Jabbeke en omgeving.


Assistentiewoningen zijn flats die samen een geheel vormen, maar waar ouderen toch individueel wonen, elk in hun appartement.


Hiermee willen we vooral tegemoetkomen aan de vraag naar woonvormen voor mensen met een lagere zorgbehoefte, die nog niet onmiddellijk nood hebben aan een rust- en verzorgingstehuis, maar toch al wat ondersteuning en veiligheid vragen.


De bouw van de assistentiewoningen is gestart in september 2009. Vanaf het najaar 2011 zijn de assistentiewoningen in gebruik genomen. De flats zijn gelegen zijn op het domein van Avondrust, tussen het dagverzorgingscentrum en het klooster van de Zusters van de Heilige Kindsheid.


Voor meer inlichtingen of een inschrijving op de wachtlijst van de assistentiewoningen kunt u terecht bij de sociale dienst van woonzorgcentrum Avondrust, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Erkenningsnummer : PE2736